Doporučujeme

V kinech od 25. listopadu:


JAMES BOND - 007

NENÍ ČAS ZEMŘÍT


image_11785

Brunch je trendem nejen posledních let

Brunch je anglické označení pro přesnídávku, jídlo pozdního rána nebo časného dopoledne. Slovo je spojení slov breakfast (snídaně) a lunch (oběd). Tuto událost můžeme nazvat také pozdní snídaní. Brunch představuje spojení dobrého jídla, společenské události a příjemného nedělního odpočinku.

Nedělní brunche pořádají vybrané restaurace a nejčastěji se organizují v restauracích větších hotelů nebo hotelových řetězců. Pokud hledáte skvělou restauraci v Praze, Restaurant Esprit je tím pravým místem pro Vaše gurmánské zážitky přímo na Vyšehradě. V restauraci Esprit hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre připravuje šéfkuchař Jan Wiesner jednou do měsíce skvělý nedělní brunch. Od 12 do 15 hodin si můžete pochutnat specialitách z masa či ryb, sushi, vínu, pivu, salátech, nealkoholických nápojích a dezertech od cukráře Stanislava Rojta. V létě si brunch můžete vychutnat na letní zahradě. Děti se u nás nudit také nebudou, po celou dobu je pro ně k dispozici dětský koutek. Program je zpestřený tombolou.

Restaurace Esprit a Délicatesse Bistro v hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre zvou nejen k návštěvě nedělního brunche, ale také na skvělé gurmánské zážitky, které pro hosty připravují každý den.

Restaurant Esprit

Restaurant Esprit pod vedením šéfkuchaře Jana Wiesnera a jeho týmu nabízí vyhlášenou tradiční českou i mezinárodní kuchyni v moderním pojetí. Pestrá nabídka využívá čerstvé sezónní suroviny, a kromě výborných obědů a večeří restaurace pořádá také originální tematické brunche. Delikátní dorty a zákusky nejrůznějších chutí podle vlastních receptur mistra cukráře Stanislava Rojta nabízí hotelová cukrárna. Restaurace navíc disponuje letní a zimní zahradou.

Délicatesse Bistro

Délicatesse Bistro s letní terasou je ideálním místem pro rychlou snídani, výborné polední menu, čerstvé saláty, sendviče či vynikající dezerty a dorty vlastní výroby. Denně je pro Vás připravuje šéfkuchař Jan Wiesner a šéfcukrář Stanislav Rojt se svým týmem. Svou polohou v blízkosti Vyšehradu je bistro dokonalým místem pro krátkou zastávku a načerpání sil. Veškeré pokrmy je možné zabalit s sebou.

Jan Wiesner - Executive Chef

Šéfkuchař s více než 20letou praxí v oboru gastronomie. Své první zkušenosti získal v Německu a Švýcarsku. V roce 1999 byl u otevření hotelu Prague Marriott nejprve jako Demi Chef a následně byl povýšen na Junior Sous Chef. Posléze působil v Anglii na pozici Sous Chef v hotelu Renaissance Heathrow. V roce 2004 se rozhodl vrátit do Prahy do hotelu Prague Marriott, kde působil řadu let jako Executive Sous Chef. Od listopadu 2018 působí v hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre na pozici Executive Chef a spolu se svým týmem připravuje hostům nezapomenutelné gurmánské zážitky. Je spoluautorem kuchařky Muži sobě.

Termíny nejbližších brunchů:

27. 9. 2020

25. 10. 2020

29. 11. 2020

6. 12. 2020

13. 12. 2020

20. 12. 2020

27. 12. 2020

Více informací naleznete na: www.holidayinn.cz/cz/restaurace

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

Generální partneři portálu:

Partneři portálu:

      

      

Další portály mediální skupiny HMG:

       

     CELEBRITYHOUSE.cz


PORTÁLY HMG :

www.carshouse.cz    www.menhouse.cz  www.womenhouse.cz  www.luxuryhouse.cz

www.gastrohouse.cz  www.celebrityhouse.cz  www.cinemahouse.cz  www.househouse.cz

www.kidshouse.cz   www.bookhouse.cz   www.hotelhouse.cz 

www.nicemagazine.cz  www.homemagazine.cz   www.golfmagazine.cz  www.letniservis.cz

 www.inspirovanikrasou.cz  www.sefredaktorzavolantem.cz   www.rozhovoryzavolantem.cz

www.watchhouse.cz  www.luxusniplaze.cz  www.luxurymagazine.cz

www.snehovyservis.cz  www.podcasthouse.cz  www.menhouseman.cz

www.nejlepsikavarny.cz

TOPlist