Doporučujeme

HOTELHOUSE.cz

 

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech...

Letenky, tipy na cestování, golfová hřiště, restaurace, bary, kavárny a vinárny.

image_13692

Calvo: další recepty z tuňáka

Calvo přichází s novými recepty, které se hodí jak pro rodiny s dětmi a sportovce se zdravým životním stylem, tak pro fanoušky dobrého jídla. Recepty byly připraveny španělským šéfkuchařem s cílem poskytnout návod na přípravu jídel, která nejen skvěle chutnají a jsou inspirována Středomořím, ale zároveň mají potřebnou výživovou hodnotu. Základ každého jídla tvoří čerstvé a kvalitní suroviny, které v kombinaci s tuňákem, jenž se díky vysokému obsahu bílkovin, minerálních látek a omega-3 mastných kyselin řadí mezi jednu z nejzdravějších ryb, předčí očekávání i těch nejnáročnějších strávníků. Ať už připravujete pohoštění pro přátele, partnera, nebo rodinu, inspirujte se těmito recepty! 

PARTY S PŘÁTELI

K životu neodmyslitelně patří večírky, a k nim zase dobré jídlo a pití. Pokud jste se ocitli v roli hostitele, máme pro vás tip, s nímž určitě nešlápnete vedle. Připravte speciální sendviče s tuňákem a sýrem v domácím pita chlebu.

Doba přípravy: 1 hodina 20 minut

Sendvič s tuňákem a sýrem v domácím chlebu pita 

Ingredience:

  • 2 plechovky tuňáka v olivovém oleji Calvo
  •  1 červená cibule
  • 125 g sýra mascarpone (lze použít i jiný krémový sýr)
  •  2 nakládané okurky
  • 1 snítko koriandru
  • 4 sušená rajčata

Na chléb pita: 

  • 250 g hladké mouky
  •  125 cl vody
  •  1 lžička droždí

Postup:

Začněte s přípravou pita chleba. Do mísy dejte mouku, přidejte droždí a vodu. Míchejte, dokud nevytvoříte hladké těsto. Těsto nechte odpočívat zhruba hodinu. Mezitím si nasekejte cibuli a přidejte na kousky nakrájené okurky a rajčata. Vše smíchejte se sýrem, okapaným masem z tuňáka a nasekanými lístky koriandru.

Z těsta si vytvořte bochánek, který následně vyválejte do kruhu o průměru přibližně 6 centimetrů o tloušťce přibližně 2 centimetry. Na rozpálenou pánev si dejte trochu olivového oleje, vložte pita placku a smažte po každé straně zhruba 3 minuty. Nechte chvíli vychladnout, přeložte na polovinu a naplňte připravenou směsí.

Video

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

PODCASTHOUSE

Degustace

Generální partneři portálu:

Partneři portálu:

      

      

Další portály mediální skupiny HMG:

       

     CELEBRITYHOUSE.cz


PORTÁLY HMG :

www.carshouse.cz    www.menhouse.cz  www.womenhouse.cz  www.luxuryhouse.cz

www.gastrohouse.cz  www.celebrityhouse.cz  www.cinemahouse.cz  www.househouse.cz

www.kidshouse.cz   www.bookhouse.cz   www.hotelhouse.cz 

www.nicemagazine.cz  www.homemagazine.cz   www.golfmagazine.cz  www.letniservis.cz

 www.inspirovanikrasou.cz  www.sefredaktorzavolantem.cz   www.rozhovoryzavolantem.cz

www.watchhouse.cz  www.luxusniplaze.cz  www.luxurymagazine.cz

www.snehovyservis.cz  www.podcasthouse.cz  www.menhouseman.cz

www.nejlepsikavarny.cz  www.onlyfashion.cz   www.prazskeprikopy.cz  www.bydletestylove.cz 

www.HMGmagazine.cz  

TOPlist