Jan Žídek, student Střední školy gastronomie a služeb v Liberci, získal pod vedením šéfkuchaře Clarion Grandhotelu Zlatý Lev, Roberta Sklenáře, zlato na největší kuchařské soutěži na Slovensku „Žilinská gastronomická jeseň“. Jako jediní zástupci České republiky vybojovali vítězství v kategorii Junior se soutěžním pokrmem steaku z jelení svíčkové na omáčce z čerstvých malin s pečenou dýní, kaštany a vlašskými ořechy.
Jan Žídek studuje 2. ročník Střední školy gastronomie a služeb v Liberci, od července letošního roku pracuje v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Pod vedením zkušeného šéfkuchaře Roberta Sklenáře uspěl v listopadu také v soutěži Olima Cup 2016 v kategorii Kuchař kadet.
Soutěž Žilinská gastronomická jeseň je největší kuchařskou soutěží na Slovensku, letošní 5. ročník nabídl kromě soutěžního klání také ukázky cukrářské výroby, ochutnávku vín, a představil novinky ze světa gastronomie a aktuálních trendů ve vaření.