Připravujeme

Obsah:

LEDEN / ÚNOR 2017

Mercedes-Benz Maybach Vision 6
Tesla P 100 D
Autosalón Paříž 2016
BMW Alpina B7 Biturbo
Fenomén jménem SUV
Elektromobilita
Pirelli kalendář 2016

A ještě mnohem více...

image_8728

Clarion Grandhotel Zlatý Lev bodoval na Slovensku

Jan Žídek, student Střední školy gastronomie a služeb v Liberci, získal pod vedením šéfkuchaře Clarion Grandhotelu Zlatý Lev, Roberta Sklenáře, zlato na největší kuchařské soutěži na Slovensku „Žilinská gastronomická jeseň“. Jako jediní zástupci České republiky vybojovali vítězství v kategorii Junior se soutěžním pokrmem steaku z jelení svíčkové na omáčce z čerstvých malin s pečenou dýní, kaštany a vlašskými ořechy.

Jan Žídek studuje 2. ročník Střední školy gastronomie a služeb v Liberci, od července letošního roku pracuje v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Pod vedením zkušeného šéfkuchaře Roberta Sklenáře uspěl v listopadu také v soutěži Olima Cup 2016 v kategorii Kuchař kadet.

Soutěž Žilinská gastronomická jeseň je největší kuchařskou soutěží na Slovensku, letošní 5. ročník nabídl kromě soutěžního klání také ukázky cukrářské výroby, ochutnávku vín, a představil novinky ze světa gastronomie a aktuálních trendů ve vaření.

Video

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

Generální partneři portálu:

 

Partneři portálu:

      

Další portály mediální skupiny HMG:

       


TOPlist