Již 21. června 2018 se uskuteční neopakovatelný zážitek Mixtronomy na bázi Ginu Mare. Snoubení profesionální mixologie a vysoké gastronomie pod taktovkou Jana Punčocháře proběhne ve vinném baru Lodecká 4, jenž je odnoží sousední restaurace Grand Cru.
Neopakovatelný večer se bude konat již 21. června od 18:30 hodin. Ve vinném baru Lodecká 4 bude na hosty čekat speciální menu napárované k ginovým koktejlům, které připravil uznávaný šéfbarman pražského baru Cash Only, David Andrle. Znát ho můžete i z jeho působení v Hemingway’s baru, navíc se stal v roce 2014 Barmanem roku. Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář, vítěz ankety Zlatý kuchař, připravil pro hosty lákavé pokrmy a zkušení barmani z Lodecké 4 k nim namíchají koktejly na bázi prémiového Ginu Mare, které podtrhnou jedinečnou chuť pokrmů.

Na degustačním večeru s napárovanými koktejly se můžete těšit na dlouho připravované jedinečné menu:
Marinovaný losos, okurkové gazpacho s jogurtem, růžový grep a kaviár
Tzatziky Gimlet
Gin Mare, čerstvá citronová šťáva, řecký jogurt
Grilovaná sépie v zauzené paprice, rajčatové consommé a bazalka
Spanish Negroni
Gin Mare, Campari, sherry fino, paprikový fresh
Zauzené kachní prso, meruňky, levandulové raviolky s vanilkovým máslem
Le Rickey de Provencale
Gin Mare, levandulový sirup, limetková šťáva, soda
Meloun s thajskou bazalkou, třtinovým cukrem, limetkový sorbet a šumivé víno
Sgroppino Mediterranean
Gin Mare, prosecco, citronový sorbet
Rezervaci vstupenek, které stojí 3590 Kč, si můžete udělat na:
info@grand-cru.cz nebo na +420 775 044 076.