Léto už je sice skoro u konce, ale dobré jídlo současně se slunečními paprsky nemizí. Naopak, díky velkému úspěchu festivalové sezony se mohou všichni milovníci čerstvých surovin těšit na rozšíření stálé nabídky v Bageterii Boulevard. Oblíbená „žebírková“ bageta tak bude k dostání i po prázdninách. Navíc favorit stálé nabídky baget – klasický roastbeef – se objeví v „novém“ kabátě a bude ještě chutnější.
Rozpálený gril, barbecue a propečená žebírka tvoří nerozlučnou trojku. A přestože letním grilovačkám bude brzy konec, chutné kombinace přetrvají. Čerstvou bagetu zapečenou s masem, nasládlou cibulovou marmeládou a barbecue omáčkou využijete jako rychlý oběd v nabitý pracovní den, ale i jako sytou večeři.
Nový kabát také oblékla velmi oblíbená bageta s roastbeefem. Změna nastala v zařazení bagety. Ze zapékaných se dostala mezi čerstvé, a to z prostého důvodu. Při přípravě masa je stěžejní jeho pomalé pečení, aby byl roastbeef po nakrájení na tenké plátky „medium“, tedy středně propečený s růžovým středem. Proto musí být vnitřní teplota masa v rozmezí 56–58 °C. Pečené maso musí navíc po vytažení z trouby ještě nejméně 15 minut odpočívat, abychom dosáhli šťavnatosti. Tento složitý přípravný proces byl však zapékáním masa do bagety narušen. Proto se Bageterie Boulevard rozhodla vrátit se ke klasickému a osvědčenému způsobu servírování proslulého pokrmu. Můžete tedy očekávat tradiční chutě dorůžova propečeného roastbeefu s křenovým dresinkem a kyselou okurkou.
Více informací naleznete také na www.bb.cz.