Husí pochod aneb nejlepší husy v Praze. Akce připravovaná těmi nejlepšími kuchaři z Čech a Slovenska probíhající na Selském Dvoře od 9.11. do 30.11. 2015.
Ty nejlepší Recepty z Čech a Slovenska pro vás připravil kuchař roku 2013-14 Patrik Bečvář a jeho kolega ze Slovenska, šéfkuchař Salamandra resort hotel, Lubomír Herko. Inspirovali jsme se slovenským Grobem, vyhlášeným místem právě na pečené husy.
Husy podávané v Restauraci Selský Dvůr, jsou výhradně eko chovu a pocházejí z Farmy Loužná, se kterou už dlouhou dobu spolupracují a mají jen ty nejlepší reference. Přijďte ochutnat a nebudete litovat.
Tyto husy se nedají nikterak srovnat s maďarskými mraženými, jejíchž maso servírují restaurace v celé České republice. Přijďte ochutnat to nejlepší z Čech a Slovenska. Buďte součástí husího pochodu.