Připravujeme

Obsah:

LEDEN / ÚNOR 2017

Mercedes-Benz Maybach Vision 6
Tesla P 100 D
Autosalón Paříž 2016
BMW Alpina B7 Biturbo
Fenomén jménem SUV
Elektromobilita
Pirelli kalendář 2016

A ještě mnohem více...

image_8728

Nová Focaccii Vitello Tirolese v Bageterii Boulevard

Leze Vám už zima krkem? Dejte Vašim chuťovým buňkám okusit něco lepšího. Jelikož dlouhodobě neutěšený stav teploměru všechny svazuje, rozhodla se Bageterie Boulevard ve spolupráci se skvělým a cizinou protřelým šéfkuchařem Martinem Kortusem tuto nepříznivou situaci obrátit ve svůj prospěch.

Díky tomu můžete ochutnat speciální limitovanou edici Focaccii Vitello Tirolese, na jejíž konzumaci žádná omezení neplatí. Skvělé telecí maso s poctivou demi glace omáčkou Vás povznese do nové dimenze poznání a potěší na jazyku i na srdci.

Čerstvý vítr přináší do našich měst nová nabídka, která našla inspiraci na jihu – v Tyrolských Alpách. Jejím hlavním tahounem je spojení plátků telecího v omáčce demi glace, jež chuť masa násobí. Ne nadarmo je demi glace nazývána „magickou ingrediencí“ kuchařů – dokáže totiž každé jídlo skutečně povýšit. Jedná se v podstatě o silný vývar, kterého se docílí až šestatřicetihodinovým pomalým tažením. Tuto lahůdku doplňuje tyrolská šunka s lístky čerstvého baby špenátu.

A protože Itálie by byla bez parmezánu jako stůl bez nohy, suroviny završuje parmezánový dresink. To vše je vloženo do pravého italského chleba, focaccie, kterou Bageterie Boulevard peče ve vlastní pekárně. Těsto se základem podobá pizze a dříve byla focaccia považována spíše za „chléb chudých“. Nyní se však používá jako oblíbené přílohové pečivo nejen v domovské Itálii, ale také v nejluxusnějších restauracích po celém světě a nyní také v Bageterii.

A než zima opadne, zlepšete si chuť a vyrazte do nejbližší Bageterie Boulevard pro nadýchanou focacciu.

Více informací o menu naleznete na www.bb.cz

Video

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

Generální partneři portálu:

 

Partneři portálu:

      

Další portály mediální skupiny HMG:

       


TOPlist