Připravujeme

Obsah:

KVĚTEN / ČERVEN 2019

Mercedes-Benz Maybach Vision 6
Milník elektromobility
Fenomén vozů SUV
Tesla Roadster 2020
Pirelli kalendář 2019

A ještě mnohem více...

image_8728

Nový Pohostinec Karlín

Pražský Karlín se v poslední době stává oblíbenou rezidenční čtvrtí, ale také sídlem menších i nadnárodních firem. Pro místní obyvatele a lidi zde pracující byla v únoru v Pobřežní ulici otevřena nová restaurace Pohostinec Karlín.

Pohostinec Karlín najdete v pražském Karlíně na adrese Pobřežní 42. Podnik návštěvníkům nabízí kvalitní českou kuchyni připravovanou moderním způsobem. Patronem Pohostince Karlín je Jan Punčochář, známý šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace Grand Cru. 

„Otevřením našeho karlínského podniku jsme se rozhodli reagovat na poptávku zákazníků po české kuchyni a zúročit naše zkušenosti z restaurace Pohostinec Monarch, kterou jsme otevřeli v loňském roce v Praze 1. Jídla u nás připravujeme moderním způsobem a chceme tak lidem ukázat, že i klasické české pokrmy lze servírovat a vařit jinak, než jak je známe z většiny českých podniků,“ říká Jan Punčochář. „Věříme, že se staneme oblíbeným místem pro návštěvníky, kteří k nám zavítají ve všední den na oběd, ale také pro rodiny s dětmi, které mají rády víkendové jídlo mimo domov.“

Hosté se mohou těšit na vlajkové lodě pečlivě připraveného stálého menu, jako jsou například kapří tatarák, celerové taštičky nebo lahodná kančí svíčková.

Víkend ve znamení drůbeže

Každý víkend si lze v Pohostinci Karlín také dopředu objednat speciální drůbeží menu, které se pravidelně obměňuje a jeho celková cena pro 4 osoby činí 990 Kč. Rodiče mimo jiné ocení prostorný dětský koutek, kde se jejich ratolesti mohou v průběhu návštěvy Pohostince Karlín příjemně zabavit.

Novinky a více informací najdete na facebookových stránkách Pohostince Karlín: www.facebook.com/pohostineckarlin/.

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

Generální partneři portálu:

Partneři portálu:

      

      

Další portály mediální skupiny HMG:

       


TOPlist