V provozu je potřeba nejen vše řešit rychle a pečlivě s ohledem na výsledek, ale také udržovat čistotu. A právě snadná údržba je velkou výhodou každého spotřebiče nebo nábytku, který ve své provozovně máte.
U některých materiálů je možnost udržet je čisté a kdykoli připravené pro další použití velmi problematická. Nerezový nábytek do kuchyně a gastro provozů je ale zárukou toho, že se bude snadno čistit a čistý udržovat a to při minimální časové investici. Právě kvůli snadné údržbě a dlouhé životnosti je nerez jako materiál tolik oblíbený.
Na nerezu se vám téměř nepovede zanechat skvrny, povrch je dobře čistitelný a odolný proti různým nečistotám, při běžné práci ho stačí jen setřít mokrým hadříkem nebo houbou. Nepřejímá pachy jako dřevo ani nepotřebuje extra péči, navíc dobře snáší vysoké teploty a samozřejmě i dobře vypadá. I proto je vhodný jako materiál nejen na nábytek, vodovodní baterie nebo odsavače par, ale také na kuchyňské vybavení a spotřebiče. Konvektomat je jednou ze základních potřeb dobře vybavené kuchyně, stejně jako sporák nebo lednička a vše je ideální mít v nerezu. Snadná a rychlá údržba umožní čas využít pro jiné činnosti. Kvalitně vybavená kuchyně ulehčí práci všem, kteří se v ní pohybují a samozřejmě se to projeví i na výsledcích.
Nejen pro kuchyně, ale i ostatní gastro provozovny, bistra, cukrárny, pivnice i kavárny nabízí vybavení TCBohemia. Vždy je jednodušší vybavit si své pohostinské zařízení tak, aby provoz vyhovoval všem potřebám a v případě nutnosti byla možnost domluvy, porady nebo i řešení na míru. Profesionálové s dlouholetými zkušenostmi rádi pomohou s výběrem a to bez ohledu na to, zda řešíte vybaveni pro velkou restauraci nebo si plníte sen a zařizujete malou soukromou vinárnu. Kvalitní vybavení je základem pro každé podnikání.