Doporučujeme

HOTELHOUSE.cz

 

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech...

Letenky, tipy na cestování, golfová hřiště, restaurace, bary, kavárny a vinárny.

image_13692

Vakuové balení potravin

Výroba jakéhokoli produktu je vždy náročná a obnáší o mnoho více práce a úsilí, než je konečný zákazník schopen vidět. Nejinak je tomu i v potravinářském průmyslu. Jste-li součástí takového procesu, jistě víte nejlépe, kolik energie je třeba vložit do výsledného produktu, aby byl kvalitní, chuťově dobrý, zároveň vždy stejný (to, aby zákazník „nekupoval zajíce v pytli“). Je už jedno, zda zastupujete masokombinát, farmu, restauraci, jatka, řeznictví či mlékárnu nebo sýrárnu. Anebo, pokud vyrábíte uzeniny či přímo hotová jídla určená k přímé konzumaci. Vždy je snaha výrobce stejná – a to předat zákazníkovi výrobek tak kvalitní, jak je to jen technologicky, časově i finančně možné.

Celá tato snaha však může přijít vniveč, pokud se výsledek celého tohoto procesu zákazníkovi zkazí, případně (a ještě hůře) k němu již zkažený dojde. Nejenom, že ta spousta energie, která byla do produktu vložena, byla tím pádem zbytečná, ale také zákazník může ztratit ve výrobek nebo rovnou v celou značku důvěru.

Zákazník je klíčový a jeho spokojenost je pro dobrý obchod zásadní, proto není radno jeho důvěru podrývat, ale naopak je žádoucí ji hýčkat a pěstovat.

Otázka je, jak výrobek (ať už se jedná o sýr, uzeninu, maso, či hotové jídlo) uchovat co nejdéle. Nejlépe zároveň tak, aby se tím nesnížila jeho kvalita či nezhoršila chuť.

Řešením může být vakuování potravin. Výrobky potravinového původu ve vakuových sáčcích vydrží o mnoho déle, jelikož se vakuováním prodlouží jejich trvanlivost. Takovýto produkt poté splňuje i přísné hygienické požadavky, čímž chráníte jak zákazníka, tak sebe.

Dobře zavakuované jídlo je zároveň chráněno před nepříznivými vnějšími vlivy, stejně jako před mechanickým poškozením obalu. Díky tomu bude výrobek pod ochranou i při nakládání, převozu i vykládání, čímž se výrazně sníží riziko, že by k zákazníkovi nedorazil v pořádku tak, jak jste jej vy nebo vaši pracovníci odeslali.

Pro bližší informace o možnostech vakuování potravin se podívejte na stránky www.baltech.cz. Tam také můžete zkonzultovat své konkrétní požadavky s odborníky, případně se zeptat na vše, co vás ohledně vakuování potravin zajímá.

 

Zdroj foto: Baltech.cz

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

PODCASTHOUSE

Degustace

Generální partneři portálu:

Partneři portálu:

      

      

Další portály mediální skupiny HMG:

       

     CELEBRITYHOUSE.cz


PORTÁLY HMG :

www.carshouse.cz    www.menhouse.cz  www.womenhouse.cz  www.luxuryhouse.cz

www.gastrohouse.cz  www.celebrityhouse.cz  www.cinemahouse.cz  www.househouse.cz

www.kidshouse.cz   www.bookhouse.cz   www.hotelhouse.cz 

www.nicemagazine.cz  www.homemagazine.cz   www.golfmagazine.cz  www.letniservis.cz

 www.inspirovanikrasou.cz  www.sefredaktorzavolantem.cz   www.rozhovoryzavolantem.cz

www.watchhouse.cz  www.luxusniplaze.cz  www.luxurymagazine.cz

www.snehovyservis.cz  www.podcasthouse.cz  www.menhouseman.cz

www.nejlepsikavarny.cz  www.onlyfashion.cz   www.prazskeprikopy.cz  www.bydletestylove.cz 

www.HMGmagazine.cz  

TOPlist