Doporučujeme

HOTELHOUSE.cz

 

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech...

Letenky, tipy na cestování, golfová hřiště, restaurace, bary, kavárny a vinárny.

image_13692

Důležité gastro vybavení, které nesmí chybět v žádné profesionální restauraci

Chystáte se v brzké době spustit vlastní restauraci, kavárnu, jídelnu, potažmo jiné stravovací zařízení? Pak vězte, že zásadním bodem, který vede k úspěchu v tomto oboru podnikání, je kvalitně zařízená kuchyň.

Důležité gastro vybavení, které nesmí chybět v žádné profesionální restauraci

Profi sporáky a konvektomaty

Při budování kuchyně v restauračním zařízení si nepochybně nevystačíte s klasickým vybavením, na které jste zvyklí z domova. Stačí si jako příklad vzít sporák. Doma vám možná stačí model se dvěma, maximálně čtyřmi plotýnkami. Jenže když k vám do restaurace přijdou desítky hostů na jídlo, s takovýmto strohým sporákem byste je nemohli zavčasu uspokojit. Proto je na místě zvolit profi sporák. Na něm se dá bez problémů dělat až několik pokrmů naráz. Máte-li dostatek finančních prostředků, rozhodně uvažujte také nad pořízením konvektomatu. Toto moderní gastro vybavení je schopné vařit, dusit a připravovat jídla na mnoho dalších způsobů inteligentním způsobem, kdy vše pouze jednoduše naprogramujete a máte po starostech. Žádné obavy o spálení pokrmů apod.

Důležité gastro vybavení, které nesmí chybět v žádné profesionální restauraci

Profi myčka nádobí

Zásadní roli hraje v rámci gastro vybavení také péče o nádobí. Stačí si uvědomit, že když k vám do podniku přijde během dne třeba sto a více lidí, znamená to spoustu špinavého nádobí. Nepochybně se pak vyplatí větší profi myčka. S ní nejenže vám ubudou starosti, ale ušetříte také výrazné množství finančních prostředků, protože zkrátka na mytí gastro nádobí spotřebujete méně vody a elektřiny, nemluvě o mycích prostředcích, které v dnešní době také nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. A čisté nádobí je základem špičkového restauračního zařízení, to si uvědomuje snad každý z nás.

Důležité gastro vybavení, které nesmí chybět v žádné profesionální restauraci

Gastro lednice

Při provozu restaurace je neméně důležité správně pečovat o veškeré potraviny, zejména co se týče jejich uskladnění. V tomto směru lze doporučit nákup objemné gastro lednice. Moderní zařízení tohoto druhu mají poměrně sofistikovaně řešené vnitřní členění, díky čemuž zabráníte nežádoucímu mísení jednotlivých potravin. Zůstanou pak déle čerstvé a použitelné, což se opět pozitivně projeví na celkových provozních nákladech vašeho podniku. Bez kvalitního gastro vybavení se v dnešní době jednoduše jako majitelé restaurace či jídelny neobejdete.

Důležité gastro vybavení, které nesmí chybět v žádné profesionální restauraci

Zdroj foto: gastro-technica.cz, Pixabay.com, Pexels.com

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

Generální partneři portálu:

Partneři portálu:

      

      

Další portály mediální skupiny HMG:

       

     CELEBRITYHOUSE.cz


PORTÁLY HMG :

www.carshouse.cz    www.menhouse.cz  www.womenhouse.cz  www.luxuryhouse.cz

www.gastrohouse.cz  www.celebrityhouse.cz  www.cinemahouse.cz  www.househouse.cz

www.kidshouse.cz   www.bookhouse.cz   www.hotelhouse.cz 

www.nicemagazine.cz  www.homemagazine.cz   www.golfmagazine.cz  www.letniservis.cz

 www.inspirovanikrasou.cz  www.sefredaktorzavolantem.cz   www.rozhovoryzavolantem.cz

www.watchhouse.cz  www.luxusniplaze.cz  www.luxurymagazine.cz

www.snehovyservis.cz  www.podcasthouse.cz  www.menhouseman.cz

www.nejlepsikavarny.cz

TOPlist