Pět z vás může vyhrát dárkovou tašku uzenin Schneider v hodnotě 500 korun.
Těšíte se na letní pohodové večery s grilovanými lahůdkami? Určitě si nenechte ujít Schneider Grilovací tyčinky se sýrem nebo Schneider Grilovací tyčinky barbecue, které vás potěší typickou masovou chutí. Jemně kořeněná pochoutka nasytí celou rodinu. Prodávají se v balení 340 gramů.
Stačí když zodpovíte jednoduchou otázku a výhra může být vaše.
Soutěžní otázka:
V kolika příchutích si můžete Grilovací tyčinky Schneider vychutnat?
a) Ve dvou lahodných příchutích
b) Ve třech lahodných příchutích
c) Ve čtyřech lahodných příchutích
Nápovědu naleznete na webu www.schneider-food.cz.
Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: GASTROHOUSE - uzeniny Schneider. Ze všech došlých e-mailů vyhrává správná odpověď: 100, 250, 200, 300 a 400, tyto e-maily od nás obdrží výhru.
Soutěž trvá od 15. 7. – 22. 7. 2020
Buďte hvězdou každé grilovací party se značkou SCHNEIDER a vyzkoušejte…
Grilované masové tyčinky s cuketou
Ingredience:
2 cukety
1 Schneider Grill Grilovací tyčinky barbecue 340 g
2 pl olivového oleje
1 pl tatarské omáčky
1 stroužek česneku
sůl a pepř
sušené oregano
Postup:
Cukety nakrájíme na podélné plátky tak, aby nám šli ovinout okolo tyčinek (čím tenčí budou, tím lépe se budou zavíjet).
Olivový olej smícháme s tatarkou, prolisovaným stroužkem česneku a dochutíme solí, pepřem a sušeným oreganem.
Plátek cukety pomažeme lžící nebo mašlovačkou směsí a zavineme do ní tyčinku.
Připravené zavinuté tyčinky poklademe na grilovací tácek a grilujeme dozlatova.
Servírujeme s pečenými bramborami.
TIP: Pokud držíte linii, můžete místo tatarské omáčky použít jogurt.
K masovým tyčinkám s cuketou se výborně hodí rajčatový dip, který si připravíme následovně
Ingredience:
1 čl olivového oleje
1 malá červená cibule nakrájená najemno
1 stroužek česneku
sůl a pepř
sušené oregano
½ plechovky loupaných rajčat
1 čl majolky/nebo bílého jogurtu
chilli pro ty, co mají rádi ostré
Postup:
V pánvi rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibulku (pozor, nesmí zčernat, jinak bude hořká!). Přidáme prolisovaný česnek, sušené oregano a loupaná rajčata. Necháme pod pokličkou mírně povařit, dokud nám rajčata nezměknou. Dochutíme solí, pepřem, (chilli) a odstavíme. Jakmile nám marináda trošku vystydne, vmícháme do ní majolku nebo jogurt.
TIP: Servírujeme na talíři v malé mističce společně s grilovanými tyčinkami v cuketě.