Doporučujeme

HOTELHOUSE.cz

 

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech...

Letenky, tipy na cestování, golfová hřiště, restaurace, bary, kavárny a vinárny.

image_13692

Letní soutěž o dárkovou tašku uzenin Schneider

Pět z vás může vyhrát dárkovou tašku uzenin Schneider v hodnotě 500 korun.

Těšíte se na letní pohodové večery s grilovanými lahůdkami? Určitě si nenechte ujít Schneider Grilovací tyčinky se sýrem nebo Schneider Grilovací tyčinky barbecue, které vás potěší typickou masovou chutí. Jemně kořeněná pochoutka nasytí celou rodinu. Prodávají se v balení 340 gramů. 

Stačí když zodpovíte jednoduchou otázku a výhra může být vaše.


Soutěžní otázka:

V kolika příchutích si můžete Grilovací tyčinky Schneider vychutnat?

a) Ve dvou lahodných příchutích

b) Ve třech lahodných příchutích

c) Ve čtyřech lahodných příchutích

 

Nápovědu naleznete na webu www.schneider-food.cz.


Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: GASTROHOUSE - uzeniny Schneider. Ze všech došlých e-mailů vyhrává správná odpověď: 100, 250, 200, 300 a 400, tyto e-maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 15. 7. – 22. 7. 2020

Buďte hvězdou každé grilovací party se značkou SCHNEIDER a vyzkoušejte…

Grilované masové tyčinky s cuketou

Ingredience:

2 cukety
1 Schneider Grill Grilovací tyčinky barbecue 340 g
2 pl olivového oleje
1 pl tatarské omáčky
1 stroužek česneku
sůl a pepř
sušené oregano

Postup:

Cukety nakrájíme na podélné plátky tak, aby nám šli ovinout okolo tyčinek (čím tenčí budou, tím lépe se budou zavíjet).

Olivový olej smícháme s tatarkou, prolisovaným stroužkem česneku a dochutíme solí, pepřem a sušeným oreganem.

Plátek cukety pomažeme lžící nebo mašlovačkou směsí a zavineme do ní tyčinku.

Připravené zavinuté tyčinky poklademe na grilovací tácek a grilujeme dozlatova.

Servírujeme s pečenými bramborami.

TIP: Pokud držíte linii, můžete místo tatarské omáčky použít jogurt.

K masovým tyčinkám s cuketou se výborně hodí rajčatový dip, který si připravíme následovně

Ingredience:

1 čl olivového oleje
1 malá červená cibule nakrájená najemno
1 stroužek česneku
sůl a pepř
sušené oregano
½ plechovky loupaných rajčat
1 čl majolky/nebo bílého jogurtu
chilli pro ty, co mají rádi ostré

Postup:

V pánvi rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibulku (pozor, nesmí zčernat, jinak bude hořká!). Přidáme prolisovaný česnek, sušené oregano a loupaná rajčata. Necháme pod pokličkou mírně povařit, dokud nám rajčata nezměknou. Dochutíme solí, pepřem, (chilli) a odstavíme. Jakmile nám marináda trošku vystydne, vmícháme do ní majolku nebo jogurt.

TIP: Servírujeme na talíři v malé mističce společně s grilovanými tyčinkami v cuketě.

 

Více informací naleznete na:

www.schneider-food.cz

www.JakNaVelkeVeci.cz

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

PODCASTHOUSE

Degustace

Generální partneři portálu:

Partneři portálu:

      

      

Další portály mediální skupiny HMG:

       

     CELEBRITYHOUSE.cz


PORTÁLY HMG :

www.carshouse.cz    www.menhouse.cz  www.womenhouse.cz  www.luxuryhouse.cz

www.gastrohouse.cz  www.celebrityhouse.cz  www.cinemahouse.cz  www.househouse.cz

www.kidshouse.cz   www.bookhouse.cz   www.hotelhouse.cz 

www.nicemagazine.cz  www.homemagazine.cz   www.golfmagazine.cz  www.letniservis.cz

 www.inspirovanikrasou.cz  www.sefredaktorzavolantem.cz   www.rozhovoryzavolantem.cz

www.watchhouse.cz  www.luxusniplaze.cz  www.luxurymagazine.cz

www.snehovyservis.cz  www.podcasthouse.cz  www.menhouseman.cz

www.nejlepsikavarny.cz  www.onlyfashion.cz   www.prazskeprikopy.cz  www.bydletestylove.cz 

www.HMGmagazine.cz  

TOPlist