Načerpejte novou inspiraci pro lahodné a jednoduché recepty doplněné prémiovými ketchupy Spak Master. Chuť dozrálých italských rajčat bez přídavných látek je jako stvořená pro všechny gurmány. Díky vybrané chuti a prémiové kvalitě těchto lahodných pomocníků navíc ušetříte čas strávený v kuchyni.
Užijte si gurmánské chvíle s ketchupy Spak Master. Skvěle se hodí nejen ke grilování s přáteli, ale nemusíte se bát jejich využití ani v italské kuchyni či třeba jako doplněk k masovým koulím. Načerpejte inspiraci na recepty, kterými mile potěšíte všechny u stolu! Ať již zkusíte klasický ketchup Spak Master k oblíbeným hranolkám, Spak Master se sušenými rajčaty na italské bruschettě nebo příjemně pikantní Spak Master Jalapeño ke šťavnatému masu, opravdu si pochutnáte.
Důraz na vysokou kvalitu, nejmenší detaily a zároveň výbornou chuť, to jsou prémiové ketchupy Spak Master. Nekompromisní kvalita surovin v podobě zralých italských rajčat, kterých je na výrobu 100 g ketchupu Spak Master použito celých 210 g, je zásadní pro jejich skutečně gurmánskou chuť. Díky lokální výrobě mají ketchupy Spak Master výrazně malou ekologickou stopu. Ve Spak Master ketchupech nenajdete žádné přídavné látky, aromata, škrob, barviva či konzervanty. Skleněné obaly ketchupů navíc uchovávají jejich skvělou chuť, aroma i barvu. Díky své kvalitě byl Spak Master ketchup oceněn také v nezávislém spotřebitelském testu A dost! 2019. Ketchupy Spak Master pořídíte ve většině maloobchodů.
Pikantní hot-dogy
Na čtyři porce budete potřebovat:
4 rohlíky nebo menší bagetky na hot-dogy
4 párky
rukolu
2 cibule
jalapeño papričky
hořčici
ketchup Spak Master Jalapeño
Párky osmahneme na másle nebo opečeme na grilu. Předem vyhřátou housku vymažeme hořčicí, naplníme ji rukolou a na ni vložíme hotový párek. Cibuli nakrájíme na měsíčky a osmahneme, přidáme najemno nakrájené jalapeño papričky. Směs nasypeme na párek a na závěr dochutíme ketchupem Spak Master Jalapeño.
Batátové hranolky se sýrem čedar
Na dvě porce budete potřebovat:
2 střední batáty
100 g nastrouhaného čedaru
olivový olej
sůl
ketchup Spak Master
Batáty opláchněte. Neoloupané je nakrájejte na tenké hranolky. Pokapejte je olivovým olejem, lehce osolte a pečte v předehřáté troubě na 200 stupňů zhruba 30–40 minut, dokud jim nezačnou tmavnout okraje. Během pečení je občas promíchejte. Pár minut před koncem posypte hranolky nastrouhaným čedarem a nechte ještě pár minut dopéct, dokud se sýr lehce nerozteče. Podávejte s lahodným ketchupem Spak Master.
Italská pizza
Na dvě porce budete potřebovat:
Spak Master ketchup se sušenými rajčaty
1 balení těsta na pizzu
chorizo
pancettu
mozzarellu
čerstvou bazalku
Rozpalte troubu na maximální teplotu. Rozprostřete těsto na plech a potřete je dostatečně silnou vrstvou ketchupu Spak Master se sušenými rajčaty. Na něj rozložte chorizo, pancettu a na kousky natrhanou mozzarellu. Když je trouba dostatečně nahřátá, dejte pizzu péct zhruba na 10 až 15 minut, až bude těsto dozlatova. Přidejte čerstvou bazalku a můžete podávat.
Lahodné masové koule
Na dvě porce masových koulí:
300 g mletého vepřového masa
lžičku soli
lžičku pepře
tři lžíce strouhanky
stroužek česneku
2 vejce
svazek petrželky
chilli
1 cibuli
Na podávání:
Spak Master ketchup se sušenými rajčaty
najemno nakrájenou cibuli
Připravte si všechny ingredience – stroužek česneku nakrájejte najemno, rozklepněte vejce, otrhejte lístky petržele, které také nakrájejte na menší kousky, a i cibuli si připravte najemno nakrájenou. Ve větší misce důkladně promíchejte všechny suroviny, aby vzniklo jemné těsto. Vypracujte z něj kuličky. Ty pomalu opékejte na pánvi. Až budou hotové, napíchněte je na bambusové špejle, dozdobte ketchupem Spak Master se sušenými rajčaty a posypejte najemno nakrájenou cibulí.
Doporučená maloobchodní cena ketchupů Spak Master je 44,90 Kč za balení 530 g.