Dopřejte si mimořádný gurmánský zážitek v Ristorante Il Giardino Toscano. 31. října 2019 od 18 hodin bude servírováno 6-chodové degustační menu Chrise Naylora, 1*michelinského šéfkuchaře restaurace Vermeer v Amsterdamu, a Filipa Šulce, šéfkuchaře restaurace II Giardino.
Rozmazlete svoje chuťové pohárky a rezervujte si místo v ceně 2950 Kč na osobu.
Uvítací přípitek se podává na terase Sky Lounge s výhledem na pražské panorama.
Menu:
– Makrela marinovaná s jablky a zázvorem s pyré z červených paprik a olivovým bujonem
Sekt La Noble Brut – Cuvée Royale
– Tomatovo-jahodový tatarák s tuňákem a ančovičkami
Pinot Noir rosé 2018
– Pečená hřebenatka v chlebu, fermentovaná švestka a celerové jus
Sylvánské zelené 2019
– Krevetové carpaccio se sezonním dresinkem a slámou z hovězích žeber
Ryzlink rýnský 2016
– Pečené telecí s dýňovým pyré a křenovou granolou
Pinot Noir 2015
– Švestkový dort s mascarpone, medem a marcipánem
Le Précieux 2015 Neronet
Cena zahrnuje konzumaci nápojů a párování s víny z vinařství Salabka.
Rezervaci doporučujeme provést co nejdříve, počet míst je omezen.
Součástí večera je losování o pobyt na 2 noci pro 2 osoby v NH hotelu v Amsterdamu a příspěvek 200 EUR na večeři v restauraci Vermeer.
Rezervace a kontakt:
Andrea Konderová, Sales Manager
tel.: +420 257 153 415
e-mail: a.konderova@nh-hotels.com
Chris Naylor
Šéfkuchař restaurace Vermeer v NH Collection Barbizon Palace (1 Michelinská hvězda, 18/20 Gault&Millau) Chris Naylor (narozený r. 1970 v Bedfordu v Anglii) získal klasické kuchařské dovednosti u Alberta Rouxe v Londýně a v Amsterdamu. V Nizozemsku Naylor pokračoval ve svém profesním rozvoji pod vedením šéfkuchaře Roberta Kranenborga, kde řídil mimo jiné kuchařské týmy Le Cirque*, Vossius* a La Rive ** v hotelu Amstel.
Kranenborg naučil Naylora, jak je důležité, aby kuchař respektoval ingredience a přírodu. V uplynulých deseti letech Naylor působí jako šéfkuchař restaurace Vermeer. Jeho styl vaření je možno popsat jako kreativní a výstřední s vysokým respektem pro sezonní produkci a oblast, ze které tato produkce pochází.
V roce 2011 Naylor obdržel Michelinskou hvězdu za své úsilí v restauraci Vermeer. V roce 2018 Naylor získal od Gault&Millau ocenění pro nejlepšího kuchaře v oboru zelenina.
Více informací o restauraci Vermeer – www.restaurantvermeer.nl/en/
Ristorante Il Giardino Toscano
Italská restaurace s kuchyní zaměřenou na region Toskánska se nachází v hotelu NH Collection Prague na vrcholu kopce Mrázovka. Originalita receptů je garantována kulinářským partnerstvím, které tým restaurace navázal se šéfkuchařem italské restaurace Io Cucino Gionatou D’Alessim. Z přilehlé terasy můžete v klidném prostředí uprostřed zeleně obdivovat krásný výhled na Prahu. Zážitek vám zpestří jízda unikátní lanovkou, kterou se do restaurace dostanete z budovy hotelu NH Prague City.